AANBOD

Ik breng jullie graag op verscheidene manieren in contact met de natuur om ons heen. Naast het organiseren van eigen evenementen, bied ik drie formules aan waarvoor jullie me kunnen boeken.
 
 
 
 


Je kan me vragen voor:
           verjaardagen - - - familiebijeenkomsten
opendeurdagen - - - schooluitstappen

teambuildingsactiviteiten - - - vriendenbijeenkomsten     
wandelclubs - - - festivals        
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ook opleidingscentra, festivals, cursussen, (natuur)organisaties, jeugdbewegingen, scholen en andere evenementenorganisaties kunnen me contacteren voor het verzorgen van een gegidste wandeling of workshop!

1   Gidswandelingen

2  Plantenworkshops

 3  Mini-natuursessies voor kinderen

Gidswandelingen

Wil je meer te weten komen over een bepaald natuurgebied? Altijd al eens de verborgen hoekjes willen ontdekken in je buurt? Ik neem je graag mee op wandel en laat je verwonderen door de prachtige natuur!

IMG_20190526_122658 (2).jpg
Plantenworkshops

Wilde kruiden verwerken en leren waar ze goed voor zijn? Leer je eigen natuurlijke siropen en zalven maken en geniet van je zelfgemaakte aperitief of plantenquiche!

64727033_412841259311479_586975499252452
Mini-natuursessies voor kinderen

Misschien schuilt er wel een echte vogelkenner in je? Hoe zorg je voor meer biodiversiteit in je tuin? Laat je inspireren door spraakmakende documentaires en ervaar hoe het voelt om in contact te staan met de natuur om je heen.

IMG_0450.JPG
Komende evenementen

Naast het aanbod van de diverse formules, organiseert Avonnatuur ook zelf activiteiten waarop je je kan inschrijven. Wil je ontdekken welke activiteiten gepland staan? Klik verder voor meer informatie en aarzel niet je in te schrijven bij interesse.