za 06 feb.

|

De Bourgoyen-Ossemeersen Gent

Geannuleerd! - Vroege vogelwandeling

Vroeg uit de veren!

Interesse? Ga naar CONTACT
via Avonnatuur.com
Geannuleerd! - Vroege vogelwandeling

Waar & Wanneer?

06 feb. 2021 09:00 – 12:00

De Bourgoyen-Ossemeersen Gent, Driepikkelstraat 31, 9030 Mariakerke (Gent)

Over de wandeling

We trekken er samen op uit in de Bourgoyen-Ossemeersen om ons te laten wekken door een vroeg-ochtendconcert met onze zangvogels in de hoofdrol.

Ben je ook zo benieuwd welke vogel er boven je hoofd zijn (of haar) loflied zit te verkondigen? Misschien worden we opgeschrikt door een alarmerend gekwetter en zien we plots een roofvogel verschijnen... het kan allemaal!

We maken een lus van een goeie 5km doorheen het gebied en laten ons verrassen door de vogels die ons komen begroeten. Zowel beginnende vogelaars als echte kenners zijn welkom op deze wandeling.

Praktisch: We spreken af op zaterdag 6 februari 2021 om 8u45u in de Bourgoyen-Ossemeersen aan het NMC (Natuur -en Milieucentrum); Driepikkelstraat 32, 9030 Mariakerke (Gent)

Einde: voorzien om 12u zelfde plaats.

Deelname: 8 euro/persoon, contant bij het begin van de wandeling te betalen.

Meebrengen: stevig schoeisel en kledij aangepast aan weersomstandigheden, een verrekijker is een aanrader (maar kan ook zonder)

Inschrijven: het aantal deelnemers is beperkt tot 20, inschrijven per mail naar avonnatuur@gmail.com of via de website www.avonnatuur.com. Vergeet hierbij niet de titel van het evenement en het aantal gewenste deelnemers te vermelden.

Deel dit evenement