PLANTENWORKSHOPS

Het begon allemaal bij het herkennen van wilde planten tijdens het wandelen, maar daar bleef het niet bij. De wonderlijke plantenwereld nam me in haar greep en liet me zien hoe prachtig ze kan zijn. Ze vormt de basis van de natuur om ons heen. Elke dag geeft ze wel één van haar geheimen prijs, als je maar lang genoeg zoekt en observeert.

Eén van haar grootste, bijna vergeten geheimen, vind ik haar eigenschap om ons te voeden en te helen. Weinigen onder ons beseffen wat voor een rijkelijk buffet aan eetbare wilde planten ons dagelijks passeert als we aan het wandelen zijn in de natuur. Zonder het te weten herbergt zelfs onze eigen tuin vele wilde eetbare planten.

Dankzij jarenlange interesse en mijn opleiding tot herborist, voel ik me klaar om mijn kennis te delen met de buitenwereld.

Ik nodig jullie dan ook graag uit om deze wonderlijke plantenwereld beter te leren kennen. Ik bied naast eetbare plantenwandelingen ook diverse workshops aan waarin wilde planten centraal staan.


Vanaf juli 2022 is het mogelijk om een plantenworkshop aan te vragen. Eetbare plantenwandelingen organiseer ik vanaf april 2021.

 

Kan je niet wachten om bij te leren?
Hou dan alvast de komende evenementen en mijn blog in de gaten voor meer inspiratie!

IMG_20190428_092144.jpg

Eetbare plantenwandeling

Contact
Avonnatuur - Elias Vercruysse

avonnatuur@gmail.com

0485/75 02 77

Gent en omgeving

Bedrijfsgegevens

Avonnatuur
SMART VERENIGDE PRODUCTIES

ACT n° 30448

Coenraetsstraat 72

1060 Brussel

BTW N° BE 0896755397

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020 by Avonnatuur/Elias Vercruysse

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now