Avonnatuur is herboren!


Logo avonnatuur

2020, wat een bizar jaar!


Plots kwam er meer ruimte voor creatie. Plots was er meer tijd voor inspiratie.

Creatie en inspiratie gaven mij de kans om alternatieven op te zoeken waarin ik mij kon gaan verdiepen. Waarmee wil ik bezig zijn in het dagdagelijkse leven? Waar haal ik mijn voldoening uit?


Mijn passie voor natuur was groot, maar wakkerde aan en bracht nieuwe verlangens naar boven. Ik zou heel graag mijn passie willen delen met anderen en mensen uitdagen opnieuw verbinding op te zoeken met de natuur om zich heen. Ik heb reeds in het verleden enkele natuurwandelingen en workshops georganiseerd en dat gaf veel voldoening.


Maar hoe kan ik anderen helpen in hun zoektocht naar deze verbinding?


Mijn eigen ervaringen in de natuur vormen de grootste inspiratiebron! --> Wat waren mijn eigen favoriete natuurplekjes in de buurt? --> Welke natuurthema's spreken mij aan? --> Welke lessen waren superboeiend? --> Op welke manier leer ik zelf graag bij?

--> Welke leuke gidswandelingen en workshops bleven me bij?


Ik bundelde mijn antwoorden op bovengenoemde vragen en goot ze in de vorm van 3 formules:


1. Gidswandelingen

2. Plantenworkshops

3. Mini-natuursessies (voor kinderen).


Met deze drie formules hoop ik een divers en breed publiek aan te spreken. Mijn enthousiasme en motivatie zullen ongetwijfeld mijn grootste bondgenoten zijn in het verkondigen van deze nieuwe start.


Het plan is gesmeed. Ik heb een nieuw doel voor ogen. Het voelt goed. Dromen worden werkelijkheid.


Neem zeker eens een bezoekje aan mijn gloednieuwe website www.avonnatuur.com en laat je inspireren door onze wondermooie natuur!


Avonnatuur is herboren!


Joepie!
56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven